Bel ons

Inflatie correctie

Waarom corrigeert Tritel haar tarieven voor inflatie?

In Nederland stijgen de prijzen van producten en diensten elk jaar als gevolg van inflatie. Tritel heeft hier ook mee te maken omdat door deze inflatie de kosten die Tritel maakt ook stijgen. Daarnaast is er afgelopen jaar sprake geweest van een zeer ongunstige verhoging van de dollar koers. Daarom voert Tritel een inflatiecorrectie door.

Waar staat dat Tritel de prijzen mag corrigeren voor inflatie?

In uw overeenkomst staat een verwijzing naar onze Algemene Voorwaarden. Artikel 8.5 geeft aan dat Tritel gerechtigd is om haar tarieven te verhogen.

Wanneer gaat de inflatiecorrectie in?

De inflatiecorrectie gaat in op 1 februari 2017.

Met hoeveel wordt mijn maandbedrag verhoogd?

De vaste tarieven per maand voor alle Tritel diensten worden met 2,9% verhoogd. 

Hoe wordt de inflatiecorrectie berekend?

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) berekent elk jaar per maand hoe hoog de inflatie op dat moment is. Tritel volgt de door het CBS berekende inflatie. De officiële cijfers kun je vinden op de website van het CBS. Daarnaast is er ook rekening gehouden met de zeer ongunstige verhoging van de dollar koers.

Geldt de inflatiecorrectie ook voor mijn organisatie?

Alle klanten waarbij de Tritel diensten vóór 31 oktober 2016 live (geactiveerd) zijn gegaan, krijgen met de inflatiecorrectie te maken. Klanten die na 1 november 2016 een abonnement hebben afgesloten krijgen deze correctie niet berekend!

Wanneer en hoe krijgt u bericht over deze inflatiecorrectie?

U kunt het bericht over de inflatiecorrectie terugvinden op uw Digitale factuur van januari 2017.

scroll