Bel ons

IP telefonie van Tritel: betrouwbaar & professioneel

hosted telefonie van tritelIP telefonie, oftewel Voice over IP (VoIP), is een technologie die het mogelijk maakt om zowel uw spraak als uw data te transporteren via één IP-lijn.  Simpel gezegd is het op deze manier mogelijk om via een betrouwbare methode te bellen via het internet.

Met IP telefonie krijgt u via een IP verbinding rechtstreeks toegang tot de virtuele telefooncentrale ons streng beveiligde datacenter. Uw bedrijf krijgt daarmee de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale. De uitgebreide functionaliteiten van IP telefonie zorgen voor een betere bereikbaarheid van uw medewerkers en een professionele uitstraling.

IP telefonie heeft met name voor het MKB een aantal grote voordelen. Zo bespaart u aanzienlijk op uw zakelijke telefoniekosten. Doordat uw telefooncentrale centraal wordt gehost, is een dure telefooncentrale op locatie niet meer nodig en zijn ook de kosten voor onderhoud, service en beveiliging verleden tijd.

Daarnaast groeit IP telefonie door de flexibiliteit en schaalbaarheid met uw organisatie mee. Uitbreidingen van IP-aansluitingen zijn binnen een handomdraai geregeld en het verhuizen van werknemers is bijzonder eenvoudig. Simpelweg omdat de telefoontoestellen niet aan een centrale verbonden zijn en daardoor niet werkplekafhankelijk zijn.

ontvang de gratis VoIp tips van Tritel

Waarom IP telefonie van Tritel? 

Persoonlijke aandacht en professioneel advies
Ruim 11 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van VoIP/SIP
Meer dan 1.500 VoIP projecten uitgerold door onze eigen VoIP professionals
Garanties door middel van een SLA (Service Level Agreement) 
Hoge klanttevredenheid
Superieure service en support
Eigen dedicated Tritel project manager
Korte en snelle communicatielijnen
Transparant en betrouwbaar
Digitale leeromgeving (virtual classroom)
Tritel is voor de achtste keer op rij winnaar van de FD Gazellen Award

Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden van IP telefonie binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek via 072 - 711 2 711 of info@tritel.nl
Offerte aanvraag
Offerte aanvraag
‚Äúklantbeoordeling_tritel‚ÄĚ

scroll