Bel ons

Hosted telefonie

hosted telefonie van tritelHosted telefonie, hosted voice, hosted VoIP,  VoIP centrale zijn allemaal termen die worden gebruikt voor dezelfde dienst: vaste telefonie uit de cloud via IP. VoIP of ‘Voice over IP’ is een technologie dat Internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Telefonie is op deze manier mogelijk op datanetwerken zoals het Internet.

ontvang de gratis VoIp tips van Tritel
 

Telefonie en data over een IP-lijn

Traditioneel is de infrastructuur voor telefonie- en dataverkeer gescheiden. Telefonie gaat via een analoge lijn en data via bijvoorbeeld een ISDN-2 verbinding. Met VoIP en een breedband verbinding is het echter mogelijk om zowel data als spraak over één IP-lijn te transporteren. Dit maakt analoge lijnen en ISDN2-verbindingen overbodig. Groot voordeel is dat een intern telefoonnummers gekoppeld kan worden aan een IP-adres, waardoor bijvoorbeeld een telewerker ook thuis via dat telefoonnummer bereikt kan worden. 
 

Voordelen Hosted Telefonie

 Betere bereikbaarheid en meer functionaliteiten Hosted Telefonie
De uitgebreide functionaliteiten van Hosted Telefonie zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en betere bereikbaarheid van uw medewerkers. Overzicht van alle functionaliteiten!

 Schaalbaarheid Hosted Voice
Hosted Telefonie groeit mee met uw organisatie. Uitbreiding van IP-aansluitingen zijn binnen vijf werkdagen eenvoudig geregeld.

 Hosted Telefonie is niet aan locaties gebonden
Werkt u drie maanden in een ander pand? Of gaat u verhuizen? Met VoIP is dat geen enkel probleem. Een VoIP account is gekoppeld aan een toestel of aan een VoIP bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen zeer eenvoudig en aanzienlijk voordeliger.

 Hosted Voice is flexibel
Een telefoontoestel kan aan iedere locatie in het netwerk gekoppeld worden. Werken in een andere ruimte is geen probleem. U bent gewoon op hetzelfde nummer bereikbaar. Dit maakt VoIP zeer geschikt voor flexibel werken.

 Bellen met Hosted Telefonie is tot 70% goedkoper
VoIP gebruikers bellen onderling gratis. Daarbij maakt het niet uit bij welke vestiging een medewerker werkzaam is. Indien een bedrijf meerdere vestigingen of vestigingen in het buitenland heeft is de maandelijkse besparing op de gesprekskosten aanzienlijk.
Offerte aanvraag
Offerte aanvraag

scroll