E-mail Back-up

Wist je dat e-mails die door jouzelf verwijderd worden, permanent weg zijn en niet teruggehaald kunnen worden? Met E-mail Backup wordt automatisch 6x per dag een backup gemaakt van je mailbox. Met 1 druk op de knop je bestand weer terug!

BESTEL
E-mail Back-up

Nooit meer dataverlies door verwijderde e-mails

Je bent dat ene belangrijke mailtje kwijt. Na een lange zoektocht in je mailbox kom je er achter dat je hem zelf moet hebben verwijderd. Dit kan ontzettend vervelend zijn, helemaal wanneer het belangrijke informatie bevat. Na 14 dagen zijn de mailtjes die je zelf (per ongeluk) verwijderd hebt, permanent weg. Deze kunnen niet teruggehaald kunnen worden.

Voorkom tijdverlies en hoge IT kosten

Als je geen goede back-up voorziening hebt, duurt het terughalen van de data minimaal 6 uren aan inspanning en veel technische kennis. Behalve de verloren tijd en IT kosten, is dit vaak nog duurder dan Fieber E-mail Back-up voor een heel jaar! Je betaalt slechts € 2,70 per gebruiker per maand en dan heb je het op en top geregeld. Verloren bestanden haal je gemakkelijk terug.

Voorkom tijdverlies en hoge IT kosten

Als je geen goede back-up voorziening hebt, duurt het terughalen van de data minimaal 6 uren aan inspanning en veel technische kennis. Behalve de verloren tijd en IT kosten, is dit vaak nog duurder dan Tritel E-mail Backup voor een heel jaar! Je betaalt slechts € 2,70 per gebruiker per maand en dan heb je het op en top geregeld. Verloren bestanden haal je gemakkelijk terug.

email backup

Office 365 veilig in de cloud?

Dat klopt, maar dit betekent niet dat het veilig is als je een mailtje zelf verwijdert! Verwijderde items worden na 14 dagen permanent verwijderd in Office 365. Daarna ben je ze echt kwijt.

Ongelimiteerde back-up

Met E-mail Back-up betaal je één vast bedrag per mailbox. Ongeacht de grootte ervan. Bestaat je mailbox uit 1, 20 of 200 GB? Het bedrag per gebruiker blijft altijd hetzelfde.

Sharepoint en OneDrive back-up

Maak je gebruik van Sharepoint of OneDrive? Ook deze software staat in de cloud, maar ook hier wordt niet automatisch een backup van gemaakt. Voor €2,70 extra per maand heb je ook deze data veilig gesteld met E-mail, Sharepoint en OneDrive Backup.