Bel ons

Over Dinnersite

Menno de Vries startte ruim 13 jaar geleden, toen internet nog in de kinderschoenen stond, een online restaurantgids: Dinnersite.nl. Door hard werken en te bouwen aan inhoud en techniek werd de basis gelegd voor de grootste online restaurantgids van Nederland. Het team is gegroeid tot 8 medewerkers met passie voor internet, maar het warme contact met de restaurateurs is gebleven. Een belangrijke succesfactor voor een up-to-date service en aantrekkelijke culinaire promoties.

Inmiddels woont en werkt Menno samen met zijn vrouw en dochter in Tel Aviv. Als het echt nodig is reist hij naar Nederland voor afspraken, maar het meeste werk doet hij vanuit Tel Aviv.

Opdracht

Menno runt vanuit Tel Aviv zijn Nederlandse kantoor én wil daar optimaal bereikbaar zijn. Ook op zijn Nederlandse nummer. Een tweede medewerker die de Belgische markt bewerkt, moet vanuit Tel Aviv bereikbaar zijn op een Belgisch nummer.

Tritel oplossing

Met de flexibele Hosted VoIP oplossing van Tritel kan Menno op een handige en goedkope manier vanuit Tel Aviv zijn Nederlandse kantoor runnen én is hij optimaal bereikbaar.

Menno heeft zijn Nederlandse privénummer meegenomen naar Tel Aviv en gebruikt deze vooral om privé met Nederland te bellen tegen het lage tarief van 0,0168 eurocent per minuut. Zijn Nederlandse mobiel staat doorgeschakeld naar dit privénummer als Menno in Israel zit. Deze doorschakeling kan hij zelf beheren.

Zakelijk heeft Menno in Israël twee toestellen. Eén toestel is voor het bellen zijn kantoor in Haarlem waar 6 medewerkers zitten. Zij kunnen kosteloos doorverbinden naar Tel Aviv. Niemand ziet dat hij niet in Haarlem maar in Tel Aviv. Als hij vervolgens belt vanuit Tel Aviv zien relaties het nummer van het kantoor in Haarlem.

Het tweede zakelijke toestel is voor een medewerker in Tel Aviv die de Belgische markt bedient met een Belgisch nummer. Op deze manier kan Menno zijn concept dinnersite.nl vanuit Israel uitrollen over meerdere landen.

<< Terug naar overzicht

scroll