Alle voordelen van cloud bellen op een rij

Kostenbesparend
Met Cloud bellen van Tritel bespaart u maarliefst 40% tot 70% op zakelijk belverkeer en abonnementskosten. Medewerkers bellen onderling gratis ongeacht de vestiging waar de medewerkers werkzaam zijn.

Uitgebreide functionaliteiten en betere bereikbaarheid
Door de uitgebreide functionaliteiten van Cloud bellen wordt er een professionele uitstraling gecreëerd en zijn uw medewerkers beter bereikbaar.

Schaalbaar en flexibel
Cloud bellen groeit mee met uw organisatie. Uitbreiding van IP-aansluitingen zijn binnen vijf werkdagen geregeld. Telefoontoestellen zijn bovendien aan iedere locatie binnen uw netwerk te koppelen. U bent altijd op hetzelfde nummer bereikbaar, waardoor werken in een andere ruimte geen probleem is.

Stabiel en betrouwbaar
Met Cloud bellen maakt u gebruik van het intelligente IP-netwerk van Tritel. Dit netwerk is uitermate betrouwbaar en wordt op meerdere datacenters met  uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen gehost. Hierdoor is de kans van uitval van uw verbinding minimaal.

Vaste maandlasten
Cloud bellen biedt u zekerheid. U betaalt een vast bedrag per maand op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers / telefoontoestellen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag