Cloud Werken

Cloud werken, online bureaublad, online desktop, Hosted Office, Het nieuwe werken, Allemaal prachtige termen maar wat heeft u er aan en wat houd dit Cloud Werken nu eigenlijk in? Waar het simpel gezegd op neer komt is dat u vanaf een willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met een server waar uw eigen bureaublad met uw documenten, software applicaties en gegevens op staan. Uw data gegevens zijn veiliger dan ooit doordat ze opgeslagen zijn op zeer goed beveiligde servers. En onze datacenters vallen niet onder de USA wetgeving (Patriot Act), waardoor wij de garantie kunnen geven dat de Amerikaanse NSA niet zal meekijken!

Veilig en Efficient

Met cloud werken nemen onze servers de rol van uw bestaande, klassieke pc’s en netwerk over. Waar u zich ook bevind over een beveiligde verbinding heeft u altijd en overal toegang tot uw programma’s en gegevens. Deze staan op een afgeschermd, alleen voor u toegankelijk deel van de server in een modern, zeer goed beveiligde servercenter. Met cloud werken maakt u gebruik van de snelheid en capaciteit van deze server, terwijl op uw kantoor bureau slechts een eenvoudige, energiezuinige en geluidloze mini-pc staat.

Schaalbaar

Met Cloud werken hoeft geen dure software pakketten meer aan te schaffen, wij zorgen dat u alleen de software die u nodig heeft en welke ook daadwerkelijk gebruikt word op uw pc staan. Dit zorgt voor vaste lage kosten per gebruiker en een goede schaalbaarheid. Tritel levert al jaren een zeer continue kwaliteit als het gaat over de betrouwbaarheid van onze diensten en werkt alleen samen met partners die deze kwaliteit net zo belangrijk vind. Wilt u meer weten over Cloud Werken en wat Tritel daarin voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag over.


 

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag