Cloud Diensten

Online werkplek

hosted telefonie van tritel

Met de online werkplek heeft u waar dan ook ter wereld de mogelijkheid om via een beveiligde verbinding te maken met een server waar uw eigen online bureaublad met uw documenten, software applicaties en gegevens op staan. Gebruikers zijn niet meer computer gebonden, want de online werkplek is te benaderen via elk soort device met een internetverbinding.

Daarnaast is online werken bijzonder schaalbaar en goedkoper in beheer en aanschaf. U hoeft niet te investeren in servers en licenties en zorgen om beheer en onderhoud zijn verleden tijd. Tritel neemt dit voor u uit handen en zorgt ervoor dat u alleen de software die u nodig heeft en welke u daadwerkelijk gebruikt op uw pc staat. Online werken zorgt voor vaste lage kosten per gebruiker en een goede schaalbaarheid. 

Online werkplek Citrix

De Online Werkplek Citrix, oftewel online werken 2.0, is een uitgebreidere versie van de standaard Online Werkplek. Naast alle voordelen die online werken met zich meebrengt beschikt u door de inzet van Citrix over extra functionaliteiten. U bent in staat beeldbewerking en grafische software te gebruiken en u heeft de mogelijkheid om video’s af te spelen in de Cloud. Deze snelle en stabiele cloud oplossing resulteert in een optimale gebruikerservaring.  

Hosted Exchange

hosted exchange

Hosted Exchange is een complete, zakelijke e-mail oplossing waarbij e-mail, (gedeelde) agenda, (gedeelde) contactpersonen, taken altijd en overal online beschikbaar zijn. Waar in het verleden de meeste MKB bedrijven nog een eigen exchange server hadden die onder meer alle e-mail verkeer regelde, is het tegenwoordig heel gangbaar om te kiezen voor Hosted Exchange. Hosted Exchange is een webdienst die er op een hele simpele manier voor zorgt, dat uw medewerkers efficiënter met hun e-mail, agenda’s, adressenlijsten en documenten kunnen werken, ongeacht waar zij zich bevinden. Hosted Exchange vraagt geen hardware- of software-uitbreidingen van uw netwerk. Het enige wat een gebruiker voor Hosted Exchange nodig heeft, is een apparaat met een internetverbinding. 

Hosted Sharepoint

Met Hosted Sharepoint zet u relatief eenvoudig en snel een intranet op. U wisselt ideeën en documenten uit of u zet een onderzoek, forum of blog op. Het doel is de juiste informatie met de juiste personen delen. U koppelt deze personen eventueel aan de gebruikers van Hosted Exchange. 

De Hosted Sharepoint omgeving is overal toegankelijk, waardoor u altijd op ieder gewenst  moment de juiste bestanden en documenten tot uw beschikking heeft. Ook kunt u uw medewerkers snel en gemakkelijk voorzien van informatie, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. U heeft zelf de controle over welke bestanden en documenten medewerkers mogen inzien. Dit zorgt voor een snelle, betrouwbare en veilige bedrijfsomgeving.

Een ander belangrijke en veel gebruikte functionaliteit van Hosted Sharepoint is het versie systeem voor documenten. U kunt instellen hoeveel versies u wilt opslaan. Op deze manier kunt u altijd terug naar een vorige versie als dit nodig is en gaan gegevens nooit verloren.

Hosted VPS (Virtual Private Server)

Met Hosted VPS heeft u de beschikking over een eigen server omgeving die virtueel draait. Dit houdt in dat u als gebruiker dezelfde mogelijkheden en vrijheid hebt als wanneer u een server aan zou schaffen, maar niet de hoge investeringskosten en de zorgen van het beheer van zo’n server. 

Een virtual private server (VPS) is een systeem waarmee een  fysieke server in meerdere ‘virtuele’ machines opgedeeld wordt. Bij VPS-technologie draait het vooral om het opsplitsen van een fysieke server in meerdere kleinere (virtuele) servers. 

Elke VPS heeft zijn eigen RAM, eigen diskruimte, eigen processen, eigen OS, eigen server load en zelfs een eigen file system. Met andere woorden: elke VPS is onafhankelijk, en dus privé. Het wordt veelal gebruikt voor de Hosting van meerdere websites.

Online Back-up

online backup

Met de automatische back-updienst van Tritel hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw bedrijfsgegevens en de beschikbaarheid na verlies van data of datacorruptie. Er wordt dagelijks automatisch een back-up gemaakt van uw kostbare gegevens en deze worden opgeslagen op een beveiligde locatie. Verloren bestanden zijn daardoor altijd snel en eenvoudig terug te halen en de bedrijfscontinuïteit van uw organisatie wordt hiermee veiliggesteld. 

Online E-mail Protection

Wanneer u kiest voor Online E-mail Protection van Tritel bent u verzekerd van betrouwbaar e-mailverkeer en optimale veiligheid. Online E-mail Protection biedt continue en directe bescherming tegen spam en malware en beschermt daarnaast ook de IP reputatie van uw organisatie. Downtime door virussen wordt hierdoor voorkomen en de continuïteit van uw bedrijf blijft gewaarborgd. 
Offerte aanvraag
Offerte aanvraag