dec 21, 2018 -

We zijn ontzettend blij met alle reacties die wij hebben mogen ontvangen. Tussen de reacties zaten enkele kritische noten… Met behulp van de resultaten uit dit onderzoek willen we onze dienstverlening verder verbeteren zodat deze nog beter aansluit op de wensen en behoeften van onze klanten. 

Om inzicht te geven in de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek hebben we de belangrijkste bevindingen voor je samengevat in een infographic.

dec 5, 2018 -

Een goed team, samen veel plezier maken en een superieure service. Dat zijn volgens Raymond Looze drie belangrijke ingrediënten geweest voor het succes van Tritel, het bedrijf dat hij twaalf jaar geleden oprichtte met Arjen Milhous en Humbert Loth.

nov 16, 2018 -

Vanaf heden heeft Tritel een nieuw rekeningnummer. Het oude bankrekeningnummer zal niet meer gebruikt worden.

We willen je vragen goed op te letten bij nieuwe betalingen.

Het oude IBAN-nummer: NL88 INGB 0674 1302 00
Het nieuwe IBAN-nummer: NL94 RABO 0329 3976 56

okt 30, 2018 -

Tritel – Fieber maakt vandaag de overname bekend van de Nederlandse activiteiten van Penzias Ltd. (Penzias BV). Penzias is sinds 2009 actief als provider voor bedrijvenverzamelgebouwen, met diverse diensten op het gebied van connectiviteit, telefonie en werkplekbeheer.

okt 24, 2018 -

Zakelijke serviceprovider Tritel – Fieber maakt vandaag de overname bekend van Datel Access B.V. Het in Bussum gevestigde Datel Access levert sinds 1995 internet-, telefonie- en IT diensten aan MKB klanten door het hele land.

okt 17, 2018 -

Ieder jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We zijn ontzettend trots dat Tritel ook dit jaar weer genomineerd is voor deze felbegeerde prijs! En dat voor de negende keer op rij!